2011. október 27., csütörtök

BabyPlus születés előtti készségfejlesztő rendszer - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

A BabyPlus egy több, mint 25 éves tudományos kutatási munkán alapuló módszer.
A BabyPlus születés előtti tananyaga hozzásegíti a fejlődő magzatot a tanuláshoz, méghozzá a magzat környezetének egyetlen természetes nyelvén – vagyis az anyai szívverés nyelvén – alapuló tanuláshoz. A kimondott szó túlságosan nehezen értelmezhető a fejlődő gyermeknek, és a zene is túl komplex hanganyag számára. Független tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a magzat felismeri az anyai szívverést, és képes megtanulni, hogyan különböztesse meg ennek a hangnak az egyre összetettebb ritmusait. A BabyPlus tudományosan kifejlesztett ritmusmintákat alkalmaz (16 programot), amelyek az anyai szívverés hangjain alapulnak. A terhesség előrehaladtával a BabyPlus programjainak ritmusa gyorsul. A BabyPlus tulajdonképpen egy egymásra épülő elemekből álló tanulási rendszerbe vezeti gyermekét, amely rendszerben a magzat saját környezetének természetes hangjaival, ritmusaival találkozik.
A BabyPlus audio "; leckéi” abban a  fejlődési szakaszban erősítik a gyermek kognitív képességeit, amely időszak különleges fontossággal bír ezen képességek alapjainak megteremtésében. A BabyPlus az első olyan születés előtti fejlesztést célzó oktatási eszköz, melynek hatékonysága bizonyított. Családok tízezreinek tapasztalata, hogy a BabyPlus babák születésük pillanatától kreatívabbak, intellektuális és emocionális képességeik fejlődése gyorsabb társaikénál.
A baba tisztán hallja a BabyPlus által kibocsátott hangmintákat, és megtanulja megkülönböztetni az édesanyjától származó hangokat (szívverés) attól a hangtól, melyet a BabyPlus ad. Vagyis a megkülönböztetés képességének kialakulásával elkezdődik a tanulás! A baba egyre gyorsabban tudja majd összehasonlítani, illetve megkülönböztetni a hozzá eljutó információkat. Ez a folyamat növeli a gyermek memóriájának befogadóképességét, teljesítőképességét, és ez a pozitív folyamat kihat egész életére.
Személyes tapasztalataim:  
A kisfiam 2 óra leforgása alatt született meg és végig aktívan "; közreműködött";.
Soha nem voltak szoptatási problémáink, azonnal ráérzett a helyes módszerre.
A gyermekorvosaink szerint rendkívül fejlett és meglepően érdeklődő, nyitott baba.
Rendkívül fogékony a zenére, a mondókákra és tulajdonképpen mindenre, aminek ritmusa van.
11 hónaposan elindult és kimondta az első szavait.
Bővebb információ: www. baby-plus. hu
Eredeti ár: 42. 000 Ft
Személyes átvétel Budapesten a 20. kerületben illetve hétköznap napközben a Szabadság téren.


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-29 21:13
. BabyPlus születés előtti készségfejlesztő rendszer - Jelenlegi ára: 25 000 Ft