2011. november 28., hétfő

Nerf Barrel Break, a kettős sugárvető! Szuper! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy külföldi játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk. A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Nerf Barrel Break IX-2. Gyártója: Hasbro. Harcra fel! Egy időben indítsál kettős támadást! A fegyver hasonlít egy fűrészelt 2 csövű puskához. A harchoz nem kell mást tenned, mint a puska csövét lehajtani és két töltényt beletenni. Egyszerre akár két töltényt is kilőhetsz! A fegyver ártalmatlan szivacsos lőszerekkel ellátott. 6 db tölténnyel. A gyerekek között ez most nagy sláger. Ne hagyd ki, nagyon szuper játék.
Apró hibája, hogy a játék közben nem használt, tartalék lőszerek tárolására alkalmas lőszersín kimaradt a dobozból. Ezt a fegyver tetejére lehet tenni, csak a lőszer tárolására alkalmas, más funkciója nincsen!! A hiány a fegyver funkcióját nem befolyásolja, tökéletesen működik!! Az első képen olyan fegyver látható, amelyen van ilyen lőszersín, csak az összehasonlítás kedvéért töltettem fel azt a képet!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 21:45
. Nerf Barrel Break, a kettős sugárvető! Szuper! - Jelenlegi ára: 1 Ft