2011. december 8., csütörtök

Nyomkövetés élőben.GPS / GPRS / SMS Tracker - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható GPS / GPRS / SMS Tracker navígácios rendszer:
Rövid értelmezés:
                               1 méter pontossággal tudja nyomon követni szerettei, a Világ bármelyik táján. Mutatja                               mozgását, hogy milyen gyorsan megy, illetve pontosan hol tartózkodik ,  Illetve az adót napon mennyi ideig tartózkodott az adót helyeken, Illetve azt is megmutatja, hogy milyen gyorsan ment , az egyik helyről a másik helyre. PL.: Gyalog ment vagy netán járművel.
Belehet állítani a nyomkövető ható sugarát, hogy milyen távolságnál jelezzen. Gyereke iskolába van és ha az adott körzetből kimozdul akkor egyből jelez. Vagy ha megakarja tudni hogy párja jelen pillanatban hol  és mennyi ideig tartózkodik. Végig lehet kísérni az egész útvonalát illetve hogy az adót helyeken mennyi időt töltött el. Ezt GPS Téren részletes kimutatást ad nekünk.
A járműbe elrejthető. Ahogy megmozdíthatás a kocsiját egyből jelezz a rendőrségnek , vagy nekünk.
 
YPL-PT10 Tracker egy személyes távoli hely meghatározó készülék beépített GPS és GSM modulok kompakt méret.  Ez továbbítja a hosszúsági és szélességi koordináta a mobiltelefon a rövid üzenet szolgáltatás, akkor megtalálja a helyét az ingyenes Google térkép ˆ vagy bármilyen más térkép szoftverrel.  Van egy SOS gombot a GP1000 vészhelyzeti riasztó.  Használhatja ezeket a funkciókat védelme és keresi a gyermekek, Senior, Kutya, macska és a járművek.  Továbbá, lehet használni, mint egy biztonsági cél és más célra, amelynek szüksége van a távoli elhelyezése.  Előnyök: 1) Keresd meg pontosan a szabadban: Keresse meg egyszerűen és pontosan azon a helyen, fedett GSM és GPS jeleket, a pontosság 5 - 20 méter.  2) Vékony, szervesen kialakított (beépített antennát és az akkumulátort), Handy, és nagyon könnyű elrejteni.  3) Alacsony fogyasztás, hosszú nyugalmi állapotban 20 és 180 nap (attól függően, hogy a munkahelyi státusz) 4) Távvezérlés mobiltelefonnal, távoli ellenőrzés és felügyelet 5) Keresés kényelmesen és automatikusan: Keresés a célzott tárgy segítségével üzeneteket.  - SiRF Star III GPS chipset - GSM modul - 4 sáv (850 / 900 / 1800 / 1900 MHz) - GSM, SMS, és GPRS kommunikáció - Távoli parancs vezérlés mobil - Keresd és track tárgyak minden alkalommal - Track valós idejű keresztül GPRS - True valós idejű nyomon követése és ellenőrzése - SOS funkció megidézi segít a pontos helyet, alkalmazások: 1) Gárda ellen lopás strongbox, jármű-és kültéri berendezések, és a pálya Cargo 2) Monitor és védelme gyermek, Elder és a fogyatékkal 3) a béke-Of-Mind a üzletember 4) kezelése az on-járatban személyzet 5) A pálya bűnözők titokban
A termék részletes információját, ezen a linken találod meg:
http: //www. saiteg. com/products/en/185/1614/sort/1/filter/0_0_0_0/GPS/GPRS/SMS-Tracker-FREEDOM. html
A termék darabjai:
+Erederi doboza is megvan hozzá!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-07 02:40
. Nyomkövetés élőben.GPS / GPRS / SMS Tracker - Jelenlegi ára: 1 Ft